Welkom in De Zeeuwsche Stee!

Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe Bed & Breakfast De Zeeuwsche Stee in het Zeeuws-Vlaamse Kloosterzande!

Kom tot rust in onze ruime en luxe B&B en geniet van onze mooie streek waar u volop de gelegenheid hebt om te wandelen en te fietsen. Het uitgestrekte polderlandschap, het land van Saeftinghe en het adembenemende het uitzicht over de Westerschelde zullen u versteld doen staan. Breng een bezoek aan de mooiste vestingstad van Nederland (Hulst) en ervaar het bourgondische leven waar de Zeeuws-Vlamingen zo dol op zijn. Onze B&B biedt volop mogelijkheden om uw verblijf zo ‘plezant’ mogelijk te maken.

Laat u door ons culinair verwennen. Geniet van het overheerlijke ontbijt dat wij u ‘s ochtends zullen serveren. Wij kunnen tevens voor u op verzoek een overheerlijk diner verzorgen. Als professioneel cateraar werken wij uiteraard met verse en streekgebonden producten. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij overleggen graag met u wat uw wensen zijn.

De B&B bestaat uit twee verdiepingen, waardoor u volop de ruime heeft om te genieten. De woonruimte (50m2) bestaat uit een zithoek met houtkachel, een grote eettafel en een bar. Op de bovenverdieping (25m2) treft u de slaapkamer en de badkamer. Alles is geheel nieuw, echter hebben wij er alle moeite voor gedaan om een authentieke, nostalgische sfeer voor u te creëren. In de zomermaanden kunt u plaatsnemen op uw eigen privé-terras of genieten van onze grote tuin. Uw auto kunt u uiteraard voor de deur parkeren op uw eigen privé-parking. De gehele B&B is voorzien van (gratis) wifi. Klik hier voor impressiefoto’s!

Onze B&B is tevens af te huren voor bedrijfsevenementen, als vergader- of workshopruimte! Dit voor maximaal 30 personen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tijdens uw verblijf staan wij volledig tot uw dienst. Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten in De Zeeuwsche Stee!

Angelo & Jolanda van Stevendaal